pirmdiena, 2012. gada 30. janvāris

piektdiena, 2012. gada 20. janvāris

Art Deco pufītis

Atdodu par velti Art Deco pufīti, tam kurš gatavs viņu restaurēt mūsu darbnīcā. Tipisks 20.gs. 30-to gadu pufītis, neiztrūkstošs tā laika dāmu buduāra aksesuārs. Izvēloties atbilstošu audumu – lielisks interjera papildinājums. Koka daļas samērā labā stāvoklī, bet polsterējums jāpārtaisa pilnībā. Restaurācijai iespējami, nedaudz atšķirīgi risinājumi, tāpēc izmaksas varētu svārstīties no 50,- Ls līdz 90,- Ls.
Pārdots

ceturtdiena, 2012. gada 19. janvāris

Art Deco guļamistabas iekārta

Pārdošanā Art Deco gulta, divi naktsskapīši un krēsls. Izgatavoti Latvijā 20gs. trīsdesmitajos gados. Finierēti ar reti interesantu sarkankoku. Gulta salīdzinoši ļoti plata (2,00 m) ar augstu galvgali (1,65 m). Mēbeļu koka daļa ļoti labā stāvoklī, bet lai iegūtu Art Deko raksturīgo spozmi ieteicams, tomēr, pārpulēt. Gultai vecie matrači ir zuduši.
Cena 350,- Ls.  Mēbeles rezervētas!





svētdiena, 2012. gada 15. janvāris

Ēdamgalda krēsls 19.gs. beigas

Pārdošanā ēdamgalda krēsls 19.gs. beigas. Dižskabārdis (buks). Sākotnēji sēdeklis bijis pīts, vēlāk pārtaisīts ar ādu un dekoratīvām naglām. Šobrīd pēc pasūtītāja vēlmes iespējami abi varianti. Krēsls ļoti stabils un izturīgs. Darbnīcā nonāca pārkrāsots gaiši zilā krāsā, šobrīd ir notīrīts, bet nav veikta apdare. Sākotnēji ir bijis beicēts tumšāks nekā šobrīd uz foto.
Cena 50,- Ls
Šobrīd restaurēts, skatīt šeit...
Ēdamgalda krēsls 19.gs. beigas

Mēbeļu restaurācija


Kumode 19. gs.

Pārdošanā kumode,19.gs. vidus. Liela, pamatīga, jūtama bīdermeijera amatnieku ietekme. Restaurēta, šellakas pulējums. Trūkst rokturīšu. Ar ozona palīdzību iznīcināts nevēlamais aromāts atvilktnēs. Dabā izskatās daudz labāk nekā fotogrāfijās.
Cena 250,- Ls   Pārdota!
Kumode 19. gs.

Kumode 19. gs.

trešdiena, 2012. gada 4. janvāris

Art Deco krēsli

Pārdošanā divi Art deco klubkrēsli. Tipiski Latvijā 30-tos gados izgatavoti klubkrēsli. Ergonomiski, ērti sēdēšanai. Koka daļas ļoti labā stāvoklī, bet sēdekļu polstera konstruktīvā daļa, tomēr prasās pēc pāršņorēšanas.
Cena 100,- Ls katrs      Krēsli pārdoti!


Art Deco klubkrēsls

telefons: +371 29269501
juriskraulis@inbox.lv

SIA “Mēbeļu Restaurators”

Citas mēbeles pārdošanā
Art Deco mēbeles Latvijā